Puhujat

Opetukset käsittelevät aina kyseisen sunnuntain Raamatun tekstejä jaovat myös kuultavissa jälkikäteen opetukset-sivulla.

Aiemmin puhujina olleet:

18.5 Osmo Väätäinen
Huoltamon paimen.

13.4 Harri Alatupa
Valkosen Kari luonnehti Harria seuraavilla sanoilla: ”Harrilla on kirkas ja hyvä sana sekä on muutenkin hyvä tyyppi.”

16.3 Juha Tentke
Juha on kahden lapsen isä ja yhden vaimon mies sekä yrittäjä Palokasta. Hän on myös melkoinen visionääri ja kehittäjä, mutta yksi Juhalle tärkeimmistä asioista on saada opettaa Raamattua. Juha vetää kotonaan varkkari-iltoja ja on myös opettanut opiskelijoille paljon Raamattua.  Juhalla on rukoilijan sydän. Hän on mies Huoltamon esirukousaiheiden takana! Juha siis rukoilee kaikkien Huoltamo-messuissa jätettyjen esirukousaiheiden puolesta. Rukouksen lisäksi Juha on monella tavoin mukana koko Huoltamo-työssä.

16.2 Panu Partanen, Toivakan seurakunnan kirkkoherra
Panu on ollut Toivakan kirkkoherrana pian kaksi vuotta käyden ripeästi työhön. Tämä mies on aktiivinen paitsi oikeassa elämässä, myös sosiaalisessa mediassa – saarnat löytyvät myös netistä ja onpa jokunen twaarnakin silloin tällöin ilmestynyt.

Panu haluaa panostaa jumalanpalveluksiin seurakunnan ydintehtävänä, avaa kotinsa ovet välillä nuorten iltaa varten ja peräänkuuluttaa rohkeaa kristillisyyttä sekä lähetystyöhön osallistumista.

19.1 Matti Väätäinen
Huoltamon toinen paimen.

15.12 Heikki Myllykoski
Heikki toimii Muuramen seurakunnan nuorisopastorina. Heikki on käynyt maistamassa vahvasti myös sotilaallista pastorin jobia eli hän toimi usean vuoden ajan Tikkakosken varuskunnan sotilaspastorina. Heikki tituleeraa itseään myös lautapeliguruksi ja koomikoksi. Heikin opetusta kuunnellessa ei varmasti tule tylsää.

17.11 Aino Viitanen
Suomen Raamattuopiston Keski-Suomen aluetyöntekijä. Aino asuu Jyväskylässä.

20.10 Arni Hukari
Arni on pastori ja toimi usean vuoden Tampereen seurakuntayhtymän Huoltamoa vastaavan Varikko-yhteisön paimenena. On ensi vuoden alussa suuntaamassa vaimonsa ja pienen tyttärensä kanssa Japaniin lähetystyöhön. Arnia voisi myös tituleerata teräsmieheksi, koska hän on thriatlonisti.

22.9 Kari Valkonen
Kari on KRS:n valtakunnallinen Raamattukouluttaja ja evankelista. Asuu Jyväskylässä ja toimii myös Jyväskylän seurakunnan kirkkoneuvoston varapuheenjohtajana sekä vaikuttaa myös kirkkovaltuustossa.

25.8 Juha Kontinen
Yhden naisen mies ja kahden lapsen isä.

12.5 Osmo Väätäinen Huoltamo-messun paimen, joka toimii Jyväskylän seurakunnassa Huhtasuon alueseurakunnan seurakuntapastorina.

14.4 Antti Toivio Jyväskylän seurakunnan Tikkakosken alueseurakunnan kasvatuksen pappi.

17.3 Jukka Jämsén ”paappakunnan lähetyshippi” eli Lapuan hiippakunnan lähetyspappi eli hiippakunnan lähetyssihteeri.

17.2 Huoltamomessussa puhui Ville Tikkanen, joka on Jyväskylän seurakunnan keskustan alueseurakunnan seurakuntapastori vastuualueenaan nuoriso- ja rippikoulutyö.

20.1 Ensimmäisen Huoltamo-messun opetuksen aihe oli ”Kaanan häät”, ja opetuksesta vastasi Jyväskylän seurakunnan pappi Matti Väätäinen.